Beze d amour, torte za decu, Barajevo, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Beze d amour

Barajevo

Dragi naši sladokusci,

Osluškujući Vaše želje, počeli smo da stvaramo bajku... Naša priča inspirisana je Parizom 18. veka i veličanstenim likom Marije Antoinete. Mnogi poslastičari toga doba su, da bi udovoljili kaprisima ove poznate hedonistkinje, stvorili umetnost u pravljenju kolača (torti). Taj „Chic parisien“ smo želeli da prenesemo i kod nas.

Ovo su torte od neprocenjive vrednosti za nas, a biće, nadamo se, i za Vas. Svaka naša torta je unikat, jednom rečju – neponovljiva. Izrađene su od vrhunskih materijala, te su i neprocenjivog kvaliteta. Potpuno su „fait main“ (ručni rad), kao i svaki detalj na njima. Nismo prepustili slučaju ni pakovanje u kojem ćemo vam ih prezentovati, jer na njih gledamo kao na dragocenosti. Primetićete njihovu elegantnu i svedenu dekoraciju, te su savršeni poklon u svim prilikama, kao i za uživanje u vašem domu.

Bon Apetit !

Želite da preporučite igraonicu Beze d amour i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Beze d amour

Trenutno nema preporuka za Beze d amour. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Beze d amour torte

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom firmom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.