MSH, torte za decu, Vračar, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

MSH

Prote Mateje 60-62

Vračar

Dobrodošli u najvažniju kariku TORTE i to. Ovde puno vrednih ručica (obavezanih ugovorom o poverljivosti recepata, naravno) stvara te fine torte i to kao kod kuće. Pre svega koriste samo i isključivo maslac, što je veliki deo tog dobrog ukusa, i druga bitna stvar - znate kako spremaju kremu od vanilije? Od mleka, brašna, jaja i vanilin šećera. Na opšte čuđenje svih trgovačkih putnika koji nas dnevno opsjedaju nudeći kreme u prahu.

Kod nas se sve radi ručno, i - da - ponekad je ledeni vetar malo veći ili manji, ponekad su jagode sitnije, ponekad je torta od sira manje ili više žuta. To su neke stvari na koje ne možemo uticati, a i koka ponekad snese manje ili veće jaje, jagode ponekad sazru sitne. Ljudske ruke nisu mašine i svaki će dan napraviti nešto jedinstveno. U tome je čar naših kolača...

NE PROIZVODIMO: TORTE NA KILOGRAME, BARBIE TORTE, SPIDERMAN TORTE, TORTE U OBLIKU DETELINE, TORTE NA 7 SPRATOVA, TORTE U ROZE, LJUBIČASTOJ ILI ZELENOJ BOJI. U TORTE i to VLADA MINIMALIZAM U MERI KOJOJ NAM VI TO DOPUSTITE - DRUGIM REČIMA, DA NAS PITATE NE BISMO PO TORTAMA PISALI NI ŠLAGOM...

Želite da preporučite igraonicu MSH i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za MSH

Trenutno nema preporuka za MSH. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite MSH torte

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom firmom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.