"DESSERT" Zorica Selaković Čačak, torte za decu, Novi Beograd, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

"DESSERT" Zorica Selaković Čačak

Španskih boraca 24, Beogradska arena

Novi Beograd

"Tradicija je naša nostalgičnost za mirisima i ukusima iz kuhinja naših baka i majki"- reči su gospodje Zorice Selaković osnivača i glavnog menadžera Dessert-a.

Dugo vremena smo prisutni na slavljima, svadbama i rodjendanima širom naše zemlje i šire.

Asortiman je raznovrstan i to od kolača do torti različitog ukusa, oblika i vrhunske dekoracije. To se moze videti otvarajuci dalje sajt.

Dobitnici smo mnogih priznanja i medalja pre svega na novosadskom sajmu, smotrama i izložbama.

Trudimo se da postojeći asortiman konstantno dopunjujemo, proširujemo, menjamo...

I same uslove proizvodnje smo doveli na vrhunski nivo i od 13.03.2008.godine izvršena je sertifikacija proizvodnog pogona tako da smo sada u sistemu ISO 9001:2000 i u sistemu HACCP (TUV Rheinloud Inter Cert d.o.o.).

Mogli bi pričati još, ali smatramo da je ovo dovoljno da Vas pozovemo u Dessert.

Izvolite, naša vrata su otvorena za sve poznavaoce dobrog ukusa. Ono što Vam možemo obećati jeste da Vas nećemo ostaviti ravnodušnim i izneveriti.

S poštovanjem
g-đa Zorica Selaković

Želite da preporučite igraonicu "DESSERT" Zorica Selaković Čačak i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za "DESSERT" Zorica Selaković Čačak

Narucujemo od Dessert-a torte i kolace vec 6 godina, izuzetno ukusni, kao domaci, a cene uvek veoma korektne. Neka nam rade jos dugo, dugo!

2013-06-23 Natasa

Preporučite "DESSERT" Zorica Selaković Čačak torte

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom firmom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.