World of Play and Fun II

Rođendani! Diskoteka! Dnevni Boravak!

Pahuljica

All Inclusive vec od 395e

Zum Zum 1 igraonica

Vidikovački venac 2z

Rakovica

Dečije igraonice Zoom Zoom se nalaze na dve lokacije u Beogradu, u mirnom delu Rakovice, na Vidikovcu, i na Vračaru, u blizini Doma zdravlja.

Obe igraonice raspolažu prostorom za igru, baštom, kafeom, pušačkim i nepušačkim delom.

U zavisnosti koju igraonicu posetite vaša deca će imati na raspolaganju: lavirint za zabavu sa toboganima i preprekama, tv sa soni plejstejšenom, bazen sa lopticama, trambolinu, ljuljaške, tunele, vrtešku, dečiji mini frizerski salon, dečiju kuhinju, deo za slikanje i bojenje, itd.

Na proslavama rođendana prisutne su uvek najmanje dve animatorke, koje će brinuti o deci, i dva šankera koji će vas ljubazno usluživati. U ponudi imamo veliki izbor pića, kako za decu, tako i za odrasle.

Akcija! Zakup termina radnim danom 8.000din

Rođendani već od 6.000 rsd!

Unutrašnja i spoljna igraonica! Ada Ciganlija.

Želite da preporučite igraonicu Zum Zum 1 i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Zum Zum 1

Trenutno nema preporuka za Zum Zum 1 igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Zum Zum 1 igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.