World of Play and Fun II

Rođendani! Diskoteka! Dnevni Boravak!

Pahuljica

All Inclusive vec od 395e

ZenZemaljac igraonica

Tuzlanska 27e

Petlovo Brdo, Rakovica

 

Akcija! Zakup termina radnim danom 8.000din

Rođendani već od 6.000 rsd!

Unutrašnja i spoljna igraonica! Ada Ciganlija.

Želite da preporučite igraonicu ZenZemaljac i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu ZenZemaljac

Cista desetka! Hvala vam sto postojite, najbolji ste!!!

2018-09-15 Maja

Super povoljno! Izuzetno cista igraonica i jako prijatno osoblje. Sve preporuke.

2018-03-27 Jovana

Slavili smo rođendan našim dečacima u Zenzemaljcu i prezadovoljni smo! Deca su se sjajno zabavljala i u lavirintu i uz devojke koje su se družile sa njima, a koje su sve vreme bile nasmejane i posvećene. Igraonica je lepa, uredna i bezbedna. Deo za odrasle je lepo uređen, cene vrlo pristupačne, a osoblje prijatno i neprestano na usluzi. Naši gosti su zaista uživali. I mali i veliki :D Dočekani smo i ispraćeni u lepoj, toploj atmosferi. Kompletan utisak je za 10! Vidimo se uskoro!

2018-01-11 Ivana

Preporučite ZenZemaljac igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Sve pohvale za igraonicu Zenzemaljac! Ambijent je predivan i topao, osecali smo se kao kod svoje kuce! Takodje velika pohvala i zaposlenim devojkama, jako su profesionalne, prijatne i posvecene deci i roditeljima. Deciji rodjendan organizuju sjajno i svaka cast na svim osmisljenim animacijama za decu! Od srca ih preporucujem i zelim im svu srecu u daljem radu!

2018-01-06 Jelena Ćurković

Sve pohvale za igraonicu ZenZemaljac!! Ambijent je predivan i topao, osecali smo se kao kod svoje kuce! Takodje velika pohvala i zaposlenim devojkama, jako su profesionalne, prijatne i posvecene deci i roditeljima. Deciji rodjendan organizuju sjajno i svaka cast na svim osmisljenim animacijama za decu! Od srca ih preporucujem i zelim im svu srecu u daljem radu!

2018-01-04 Jelena Ćurković

Sve pohvale za osoblje igraonice ZenZemaljac. Prijatna i topla atmosfera i odlicna usluga. Za svaku pteporuku!

2018-01-04 Tijana Belic

Novootvorena, prelepa igraonica sa ljubaznim osobljem. Odlicne animatorke. Uvek spremni da maximalno izadju roditeljima u susret i ispune zelju deci :) I sledece godine slavimo tamo rodjendane.

2018-01-04 Natasa

Prelepa kreativna igraonica pastelnih boja, uredna i cista, nasim malisanima omiljeno mesto za igru. Ljubazne devojke za animaciju i posluzenje, prijatan ambijent i vise nego pristupacne cene. Idealno mesto za proslavu rodjendana - za mladje, a i za starije sa decom :)

2018-01-03 Jasmina Todorcevic

Fenomenalna igraonica! Prezadovoljni smo proslavom rodjendana! Devojke koje animiraju decu su jako kreativne i posvecene!! Sigurno cemo doci ponovo! :)

2017-11-06 Jelena