Igralištance (Time Out)

Makiška strana - Ada Ciganlija

Pahuljica

All Inclusive vec od 305e

ZenZemaljac igraonica

Tuzlanska 27e

Petlovo Brdo, Rakovica

 

Akcija! Zakup termina radnim danom od 16h 3500din

Rođendani već od 4.000 rsd!

Unutrašnja i spoljna igraonica! Ada Ciganlija.

Želite da preporučite igraonicu ZenZemaljac i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu ZenZemaljac

Cista desetka! Hvala vam sto postojite, najbolji ste!!!

2018-09-15 Maja

Super povoljno! Izuzetno cista igraonica i jako prijatno osoblje. Sve preporuke.

2018-03-27 Jovana

Slavili smo rođendan našim dečacima u Zenzemaljcu i prezadovoljni smo! Deca su se sjajno zabavljala i u lavirintu i uz devojke koje su se družile sa njima, a koje su sve vreme bile nasmejane i posvećene. Igraonica je lepa, uredna i bezbedna. Deo za odrasle je lepo uređen, cene vrlo pristupačne, a osoblje prijatno i neprestano na usluzi. Naši gosti su zaista uživali. I mali i veliki :D Dočekani smo i ispraćeni u lepoj, toploj atmosferi. Kompletan utisak je za 10! Vidimo se uskoro!

2018-01-11 Ivana

Preporučite ZenZemaljac igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Sve pohvale za igraonicu Zenzemaljac! Ambijent je predivan i topao, osecali smo se kao kod svoje kuce! Takodje velika pohvala i zaposlenim devojkama, jako su profesionalne, prijatne i posvecene deci i roditeljima. Deciji rodjendan organizuju sjajno i svaka cast na svim osmisljenim animacijama za decu! Od srca ih preporucujem i zelim im svu srecu u daljem radu!

2018-01-06 Jelena Ćurković

Sve pohvale za igraonicu ZenZemaljac!! Ambijent je predivan i topao, osecali smo se kao kod svoje kuce! Takodje velika pohvala i zaposlenim devojkama, jako su profesionalne, prijatne i posvecene deci i roditeljima. Deciji rodjendan organizuju sjajno i svaka cast na svim osmisljenim animacijama za decu! Od srca ih preporucujem i zelim im svu srecu u daljem radu!

2018-01-04 Jelena Ćurković

Sve pohvale za osoblje igraonice ZenZemaljac. Prijatna i topla atmosfera i odlicna usluga. Za svaku pteporuku!

2018-01-04 Tijana Belic

Novootvorena, prelepa igraonica sa ljubaznim osobljem. Odlicne animatorke. Uvek spremni da maximalno izadju roditeljima u susret i ispune zelju deci :) I sledece godine slavimo tamo rodjendane.

2018-01-04 Natasa

Prelepa kreativna igraonica pastelnih boja, uredna i cista, nasim malisanima omiljeno mesto za igru. Ljubazne devojke za animaciju i posluzenje, prijatan ambijent i vise nego pristupacne cene. Idealno mesto za proslavu rodjendana - za mladje, a i za starije sa decom :)

2018-01-03 Jasmina Todorcevic

Fenomenalna igraonica! Prezadovoljni smo proslavom rodjendana! Devojke koje animiraju decu su jako kreativne i posvecene!! Sigurno cemo doci ponovo! :)

2017-11-06 Jelena