World of Play and Fun II

Rođendani! Diskoteka! Dnevni Boravak!

Pahuljica

All Inclusive vec od 395e

Galaxy club igraonica

Prve šumadijske brigade 1a, preko puta o.š.

Miljakovac, Rakovica

Rodjendaonica/igraonica/diskoteka Galaxy Club JEDINSTVENI A NAJPOVOLJNIJI rodjendani u gradu!!! Galaxy club se nalazi na Kanarevom brdu i nudi originalne rodjendane sa najboljim animatorima. Utisak onih koji su kod nas proslavili svoj najvažniji dan je naša najbolja reklama. Dodjite i uverite se sami! IGRAONICA: Nasa igraonica ima lavirint, bazenčić sa lopticama, mini kuhinju za devojčice, balon mašinu, sneg mašinu, stoni fudbal, hokej, mini bilijar, Play staion3, Xbox, paintball za decu. Veselo druzenje, takmičarske igre i animacija su ono što daje originalni pečat našim rodjendanima. Dok se deca bezbedno igraju i uzivaju u rodjendanskoj čaroliji, roditelji mogu popiti kafu i družiti se u našem kafeu. Sa prvim zracima sunca i tokom toplih dana, nudimo rodjendane na otvorenom, a za roditelje otvorenu terasu ili baštu. Tada postaje aktuelan i “paintball za decu”, koji deci nudi da se igraju rata na bezbedan način. Novo: Čuvanje dece na sat / dnevno i rad sa školskom decom!! DISKOTEKA: Za decu koja su malo veća ili skroz velika ( uzrast 7+). Profesionalno opremljena diskoteka, sa vrhunskim zvučnim i svetlosnim efektima, mašina za sneg i balončiće, najbolji spotovi, karaoke, Playstation3 i Xbox 360, stoni fudbal, hokej i mini bilijar. Ono što naše rodjendane cini jedinstvenim je najpovoljnija cena i najbolji provod, vodjen od strane nasih animatora. Posebna pogodnost koju nudimo deci jeste korišćenje igraonice (na spratu)- bez dodatne nadoknade. Takodje, tokom toplih dana, rodjendani mogu biti na otvorenom ili kombinovani (igre napolju, igraonica i/ili samo diskoteka). Dok se deca bezbedno igraju i uživaju u rodjendanskoj čaroliji, roditelji mogu popiti kafu i družiti se u našem kafeu. Ljubazno osoblje igraonice Galaxy club pobrinuće se da se jednako Vi i Vasi gosti osećate prijatno i zadovoljno našom kompletnom uslugom. Vaša rodjendaonica Galaxy Club Rodjendani traju 2,5 sati (ukoliko je potrebno, bez nadoknade produžimo rodjendan 30 min). U cenu je uračunat prostor, animacija, pribor.

Akcija! Zakup termina radnim danom 8.000din

Rođendani već od 6.000 rsd!

Unutrašnja i spoljna igraonica! Ada Ciganlija.

Želite da preporučite igraonicu Galaxy club i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Galaxy club

Sin je proslavio 10. rodjendan u klubu i bio je odusevljen. Super su se zabavljali, animacija je strava. Svi su veoma ljubazni. Sve preporuke!

2015-02-13 Mirjana

Preporučite Galaxy club igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.