Igralištance (Time Out)

Makiška strana - Ada Ciganlija

Pahuljica

All Inclusive vec od 305e

Club restoran Palazzo Pitti igraonica

Luke Vojvodića 18

Skojevsko Naselje, Rakovica

Palazzo Pitti Kids – prava stvar za Vas i Vaše mališane! U velikom prostoru, u jednom nivou postoji igraonica za decu sa 3D lavirintom, trambolinom, brojnim toboganima, lijanom, zidom za penjanje, baby kutkom i mnogobrojnim drugim sadržajima. Na raspolaganju Vam je profesionalno i ljubazno osoblje koje brine o Vašim mališanima. U našim prostorijama postoji mogućnost održavanja rođendanskih proslava kako za mališane tako i za stariju decu koja bi rođendan slavila u diskoteci.

Akcija! Zakup termina radnim danom od 16h 3500din

Rođendani već od 4.000 rsd!

Unutrašnja i spoljna igraonica! Ada Ciganlija.

Želite da preporučite igraonicu Club restoran Palazzo Pitti i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Club restoran Palazzo Pitti

Savrseni u svakom smisli!!! Osoblje predivno, animatori za decu savrseni!!!

2018-02-23 Sanja

Preporučite Club restoran Palazzo Pitti igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.