World of Play and Fun II

Rođendani! Diskoteka! Dnevni Boravak!

Pahuljica

All Inclusive vec od 395e

Alfica igraonica

Miljakovačke staze 101

Miljakovac, Rakovica

Zdravo drugari! Alfica ima sve što vam treba da proslavite svoj rođendan, krštenje ili da napravite pravu žurku. U 140 kvadrata nudimo vam trambolinu, trospratni lavirint, PS2, WII nitendo, stoni fudbal, karaoke, puštanje omiljenih spotova na projektoru, strunjače tobogančić za najmladje, osmeh, ljubaznost ... Za klince osnovce koji su postali veliki za igraonice mozemo da budemo prava diskoteka sa dimnim, svetlosnim i tonskim efektima. Za roditelje smo obezbedili pušački deo odakle mogu da posmatraju svoju decu u delu za igru i da gustiraju hranu i piće uz koju lepu reč sa svojim najdražim prijateljima. Parking je obezbeđen za sve goste i pod video nadzorom. Leti imamo i terasu na raspolaganju gde vas miluje vetrić što čarlija u ovoj našoj vazdušnoj banji. Ako nam ne verujete, vi onda dodjite!!!

Akcija! Zakup termina radnim danom 8.000din

Rođendani već od 6.000 rsd!

Unutrašnja i spoljna igraonica! Ada Ciganlija.

Želite da preporučite igraonicu Alfica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Alfica

Atmosfera je super, osoblje je nasmejano,a animacija.

2014-11-23 Gligorije

Igraonica je baš super i pušački prostor za roditelje je prelep, a deca mogu sigurno da se zabavljaju i izigraju, u igraonici je pravo uživanje i zabava i za decu i za roditelje.Hvala

2013-10-16 Sanja

Preporučite Alfica igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.