Pronađite vrtić

... u Vašem kraju.

Babylon park igraonica

Višnjička 84

Big Fashon park, Palilula

Babylon Park u Beogradu u okviru Big Fashion Parka na Karaburmi je zabavni park u zatvorenom i deo je izraelskog lanca zabavnih parkova. Prvi Babylon Park osnovan je 1993. godine u prestonici Izraela, nakon čega je usledilo otvaranje još 12 parkova širom zemlje. Danas Babylon Park svoje sadržaje nudi i posetiocima u Srbiji i u Velikoj Britaniji.

Babylon zabavni park u Beogradu je najveći zabavni park u zatvorenom, namenjen posetiocima svih uzrasta. Park je tematski podeljen i čine ga Babylon Kids – prostor namenjen za zabavu najmlađih, Babylon Jump – trampoline, Babylon Karaoke – karaoke sobe za proslavu rođendana, kao i centralni deo zabavnog parka sa avanturističkim vožnjama, mini kuglanom, video i arkadnim igricama.

Među atrakcijama nalazi se i jedini roller coaster u zatvorenom u Srbiji, autodrom sa autićima na sudaranje, vrteške, VR video igrice i mnoštvo arkadnih igrica za svačiji ukus.

Kako bismo upotpunili svaku posetu Babylon Parku, posetiocima su na raspolaganju i restoran sa bogatom ponudom hrane i pića, kao i poslastice čuvenog grčkog brenda Hans&Gretel. Babylon park raspolaže i sa 2 štanda sa grickalicama i slatkišima.

Stigli su novi talasi zabave

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Babylon park i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Babylon park

Trenutno nema preporuka za Babylon park igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Babylon park igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.