Pronađite vrtić

... u Vašem kraju.

Zira igraonica

Ruzveltova 35

Zira Tržni centar, Palilula

Life Zira igraonica

U Rođendaonici Igraonici LIFE, ZIRA SC, svako dete je individua za sebe i zato aktivnosti se obavljaju zajedno u meri u kojoj svako dete želi u datom momentu. Kod nas dete ništa „ne mora“ da radi ako to i ne želi, svako dete je slobodno da bira aktivnosti prema svojim interesovanjima. Ovakvim načinom rada postižemo da Vaša deca veoma lako i spontano usvajaju znanja i razvijaju svoje sposobnosti, okruženje Life je veoma podsticajno tako da svaka aktivnost koju dete inicira bude slobodno izabrana i uključuje ulaganje truda. 

‎Dete ne dolazi da bi se prilagodilo našem programu, već je Life dečija kuća prirodna sredina u kojoj svako dete može da zadovolji sve svoje razvojne psiho-fizičke potrebe.‎ 

 Za kvalitetan provod i ludu zabavu na raspolaganju su Vam:

Proslave rođendana

Nudimo Vam prijatan ambijent gde cete Vi i vaši gosti uživati, a vaša deca uz naš profesionalan tim animatora imati nezaboravno i jedinstveno iskustvo u najboljoj rodjendaonici ZIRA.

Stigli su novi talasi zabave

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Zira i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Zira

Prelep veliki prostor, vidi se da vode racuna o higijeni, puno vazduha i veoma ljubazni radnici.... 10ka....

2018-08-24 Natasa Raicevic

Ovo je falilo centru! Predivna!

2016-02-19 Andrijana Tesic

Odlicna! Majka sam tri devojcice i da bih sebi olaksala zivot moram da posecujem ovakve I slicne sajtove:) Cudila sam se sto ova igraonica nije na vasem sajtu. Odlicna je, cesto smo tamo, jednoj kcerki smo nedavno tamo proslavili rodjendam I bilo je zaista sve ok.Sve pohvale. Alekdandra P.

2016-02-07 Aleksandra Poznanovic

Preporučite Zira igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.