Pronađite vrtić

... u Vašem kraju.

King igraonica

Zrenjaninski put 153h

Borča, Palilula

Novootvorena igraonica KING, na Zrenjaninskom putu 153h,Borca,Beograd. Luksuzno opremljena igraonica,visok kvalitet usluge,ljubazno osoblje. Igraonica ima 300m2, od toga deo za nepusace , klimatizovan i sa ventilacijom za izvlacenje dima, za 30-35 ljudi, nepusacki deo igraonice kapaciteta za 25 ljudi, velika basta kapaciteta za 40 ljudi i jako veliki parking sa oko 30 parking mesta. Postoji mogucnost proslave rodjendana i dnevno igranja i cuvanja dece maximalno 3h. Osoblje koje radi sa decom je fakultetski i SSS obrazovano u struci vaspitaca.

Stigli su novi talasi zabave

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu King i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu King

Ova igraonica je fantasticna

2016-06-10 ina

Napokon igraonica u Borci koja ima lep, veliki i osmisljen prostor i da se ne nalazi u podrumu. Svi roditelji su spremni da plate dobar kvalitet. Igraonica ima vrlo prijatan ambijent, pa se moja deca u ovoj igraonici odmah opuste, a obicno im za to treba bar pola sata. Na rodjendanima dobra hrana, devojke ljubazne i hoce da se bave i najmladjom decom sto nije slucaj sa ostalim igraonicama. Sve pohvale, nadam se da cete zadrzati visoke standarde.

2015-11-08 Natasa

Mi smo bili u igraonici tokom dana,deca su se super zabavljala u drustvu dve devojke i ostalih klinaca,dok smo mi -mame imale vremena za kafu. Ambijent je jako prijatan,sve je novo,cisto..i imaju sve! :) Preporuka!

2015-10-09 Nada

Preporučite King igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Sve pohvale igraonica je ekstra osoblje jako ljubazno usluga vrhunska moja preporuka svima

2015-09-28 Sanela