Pronađite vrtić

... u Vašem kraju.

Srećna kuća igraonica

Sutjeska 324c

Kotež, Palilula

U prijatnom ambijentu od oko 150m2 uživaćete u svakom provedenom trenutku Vi i vaše dete. Pored 3D dvospratnog lavirinta sa raznim preprekama i bazena sa lopticama za najmlađe gde će se vaša deca igrati, imamo i odvojeni kutak za roditelje. Tu se možete opustiti i osvežiti svakog dana, dok ćete aktivnosti vašeg mališana pratiti putem video nadzora. Raspored, oprema i sadržaj, kao i profesionalnost i ljubaznost osoblja, pružaju odlične uslove za organizaciju dečijih rođendana.

Stigli su novi talasi zabave

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Srećna kuća i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Srećna kuća

Trenutno nema preporuka za Srećna kuća igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Srećna kuća igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.