Pronađite vrtić

... u Vašem kraju.

Mala višnja igraonica

Brane Petronijevića 12

Višnjička banja, Palilula

Rođendaonica Mala Višnja se nalazi u Višnjičkoj banji, prelepom naselju svega 5 km udaljenog od centra Beograda. Naselje je karakteristično po čistom vazduhu, miru i predivnom pogledu na reku Dunav i grad. Rođendaonica Mala Višnja vam nudi prelep prostor u kome će vaša deca biti radosna, a roditelji uživati u komfornosti. U luksiznoj kući površine 300m2, sa dva dvorišta prekrivena predivnom travom i okružena zelenilom, očekuje vas ljubazno osoblje. Ceo prostor je klimatizovan i opremljen najsavremenijom opremom za bezbednu zabavu dece i udobnost roditeljima. Naša rođendaonica je zatvorenog tipa, što znači da u toku vašeg slavlja vi ste jedini gosti i možete organizovati proslavu u potpunosti po vašoj želji, Vaša deca mogu uživati u zabavnom lavirintu koji se prostire na dva nivoa i sadrži niz prepreka, dupli tobogan, meki tunel, meke valjke, Indijana Dzons viseći most, ljuljaške... Pored lavirinta imamo i poseban bazen sa lopticama za manju decu i bebe. Posebnu čaroliju našem prostoru daju profesionalni animatori, klovnovi, crtani junaci i razne maskote. U posebnoj prostoriji decu očekuje kompletno namešten prostor za uživanje u hrani, sokićima i naravno rođendanskoj torti! Roditeljima nudimo luksuzno opremljen prostor za 30 odraslih osoba. Dok roditelji uživaju u razgovorima i druženju omogućeno im je da svoju i njihovu decu posmatraju preko video nadzora. U rođendaonici je zabranjeno puženje u zatvorenom prostoru , tako da pušači mogu koristit lepo uređeno dvorište.

Stigli su novi talasi zabave

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Mala višnja i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Mala višnja

Jako ljubazni i profesionalni domaćini, prelep prostor, moderan i funkcionalan, dvorište s pogledom na Dunav. Bili smo prezadovoljni i mi i naši gosti! Čista desetka! Preporučujem svima!

2011-05-30 Dragana

Preporučite Mala višnja igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.