Pronađite vrtić

... u Vašem kraju.

Lucky land igraonica

Bele Bartoka 38a

Borča, Palilula

Igraonica Lucky Land Dečija igraonica LACKY LAND nalazi se u Borči, u Ulici 1.Maj 38. Prostrana i opremljena mnoštvom zanimljivih sprava za igranje predstavlja pravo dečije carstvo. Na prostoru od 320m2 zabavu mogu pronaći deca uzrasta od 1 do 12 godina. Mališanima je na raspolaganju (u zavisnosti od uzrasta): 3D lavirint zid za penjanje trambolina mali fudbal basket Xbox Nintendo Wii Flipper sega disco klub za decu... U okviru igraonice nalazi se i kafe za roditelje, gde mozete provesti vreme u period dok se vaše dete igra sa drugarima ili u toku rođendanske proslave. Roditeljima je na raspolaganju WiFi internet.

Stigli su novi talasi zabave

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Lucky land i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Lucky land

Odličan prostor, super ekipa i vrlo rado je preporučujem!!!

2014-03-06 Animator Vučko

super je

2012-02-19 veljko

bila sam tu wise puta extra je.............xDxDxD

2010-09-17 iwana

Preporučite Lucky land igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.