Kreativni klub

u blizini šetališta Kej

Pronađite vrtić

... u Beogradu.

Laser Tag klub igraonica

Venizelosova 16

Novi Sad

Nezaboravne rodjendanske zabave na malo drugaciji nacin od onoga na koji smo navikli, uz zvuke dobre muzike i adrenalin koji skace u nadigravanju sa protivnikom kroz tamu lavirinata, nesto su po cemu je klub Laser Tag postao poznat u Novom Sadu . Ulozili smo napor da oslusnemo potrebe svojih sugradjana i priblizimo im i one sadrzaje u kojima uzivaju samo stanovnici svetskih metropola. Kao mesto prvobitno osmisljeno za razonodu odraslih , prosto smo se nametnuli i kao idealno resenje za rodjendanske zabave nesto starije dece , kojima tesko da mogu biti interesantna skakanja po trambolini , a opet , nisu ni za vecernje izlaske . Upravo njima koji se suocavaju sa sopstvenim odrastanjem , spremni smo da ponudimo dozivljaj kakav nisu imali, uz jednu zdravu dozu uzbudjenja koja ce zasigurno prijati njihovim godinama. Ovde mogu odmeriti snage svi koji su spremni na izazov , i da decaci i devojcice . a neretko i njihovi roditelji koji svojim ucescem daju citavom dogadjaju jednu sasvim novu dimenziju. Prepoznatljivi smo po Laser Tag igri, ali nasa ponuda je obogacena i dodatnim aktivnostima poput plesa sportova navideo bimu ps , stonog fudbala

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Laser Tag klub i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Laser Tag klub

Laser Tag je najbolja rodjendaonica!!!!!

2014-11-04 Dusan

slavio sam rodjendan u laser tag rodjendaonici, super zabava, najbolja rodjendaonica u novom sadu za starije

2014-10-24 srdjan

Drago mi je da smo dobili jednu ovakvu rodjendaonicu, drugaciju od ostalih. Napokon nesto novo

2014-10-19 ivana

Preporučite Laser Tag klub igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.