Kreativni klub

u blizini šetališta Kej

Pronađite vrtić

... u Beogradu.

Rodjendaonica Dvorac igraonica

Laze Nančića 15

Novi Sad

Dečija rođendaonica Dvorac nalazi se na atraktivnoj lokaciji na Adamovićevom naselju u Ulici Laze Nančića broj 15, u Novom Sadu. U ekskluzivnoj kući od 450m2, prostrano dvorište sa bazenom u prijatnom ambijentu i parking prostoru. Prostor je funkcionalan, opremljen na 3 nivoa i klimatizvoan. Rođendaonica Dvorac se satoji: ROĐENDAONICA I prilagođenu za mlađe uzraste (od 1g.do 7g.) ROĐENDAONICA II za starije društvance (od 8 do….) DVORIŠTE SA BAZENOM Za letnji period Dvorac raspolaže i lepim dvorišnim prostorom u kome se mogu prirediti nezaboravne rođendanske žurke. U letnjem periodu najbolji je provod u vodi.Igre u bazenu sa drugarima pružaju jedinstven i nezaboravan doživljaj. Roditelji, za to vreme mogu uživati u posebnom prostoru, sa izdvojenim delom za pušače. Roditeljski kutak je opremljen TV aparatom, wireless internetom i štampom. Po Vašoj želji možemo organizujemo kompletan ketering. Animatori naše rođendaonice, izborom muzike i igrama, prilagođavaju se uzrastu i željama slavljenika. Naše osoblje je tu da udovolji želji Vaše dece i da njihov boravak učini što lepšim i prijatnijim.

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Rodjendaonica Dvorac i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Rodjendaonica Dvorac

igraonica je super

2014-09-24 tamara

Juce smo proslavili 7-mi rodjendan u Rodjendaonici Dvorac. Odusevljeni smo i mi i gosti prostorom, osobljem, animatorima... Najbitniji sve je jako cisto, osoblje ljubozno, animatori su se jako trudili oko dece. ODUSEVLJENI SMO! Sve preporuke.

2014-01-18 Zorica Markovic

Preporučite Rodjendaonica Dvorac igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.