Kreativni klub

u blizini šetališta Kej

Pronađite vrtić

... u Beogradu.

Rođendaonica Šiško igraonica

Futoska 43

Novi Sad

Na atraktivnoj lokaciji velicine 90m,sastoji se od dve velike prostorije jedna je za igru a druga za služenje hrane i pića, kao i odvojenog dela za roditelje. Vi donosite hranu i piće a mi ćemo vam pomoći da ugostite Vaše goste.(ako drugacije nije dogovoreno). Besplatna kafa za sve Velike posetioce! Vaše mališane ce zabavljati i paziti profesionalni animatori.Tu su i obavezni zvučni i vizuelni efekti ali ne i veštacki sneg, magla itd. jer smo i sami roditelji dečaka od 3 i 5god. i mislimo da to nije zdravo za našu, pa samim tim ni za drugu decu. Besplatan parking u dvorištu za sve naše posetioce.

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Rođendaonica Šiško i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Rođendaonica Šiško

Nama se jako dopalo za razliku od mnogih drugih rodjendaonica ova ima familijarnu, opustenu atmosferu a dobijes i snimljen rodjus za uspomenu!Preporucila bih svim roditeljima-necete se pokajati!

2011-11-30 ivana

Preporučite Rođendaonica Šiško igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.