Kreativni klub

u blizini šetališta Kej

Pronađite vrtić

... u Beogradu.

Club 4 igraonica

Zelena Ulica 36, Bečej

Novi Sad

“Club 4” je kafe-palačinkarnica i dečija igraonica u centru Bečeja. Nalazi se u neposrednoj blizini Bečejskog sportskog centra, i “Zelenog korza”, šetališta koje vodi ka reci Tisi i dolmi. To je prostor u kome podjednako uživaju i odrasli i deca! Roditelji mogu da se opuste i provedu prijatno vreme, znajući da se o njihovim mališanima brine stručno osoblje. Club 4 nudi Vam veliki izbor pića i palačinki, slanih i slatkih, a gosti našeg kluba mogu da koriste wireless internet. Naš prostor idealan je za organizovanje bilo kog tipa proslave sa dosta dece, jer će se oni zaista lepo provesti provlačeći se kroz lavirint, crtajući, igrajući stoni fudbal, Playstaion, Nintendo Wii… Proverite zašto klinci obožavaju rođendane u Clubu 4!

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Club 4 i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Club 4

Trenutno nema preporuka za Club 4 igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Club 4 igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.