Kreativni klub

u blizini šetališta Kej

Pronađite vrtić

... u Beogradu.

Dečija Fantazija igraonica

Laze Nančića 15, Adamovićevo naselje

Novi Sad

Rodjendaonica "Dečija fantazija" sada se nalazi u ekskluzivnom prostoru od 450m2, funkcionalnom, klimatizovanom i opremljenom na 3 nivoa, dok posebnu draž čini prostrano dvorište sa bazenom u prijatnom ambijentu. "NOVA FANTAZIJA" sastoji se iz: Rodjendaonice - I prilagođenu za mlađe uzraste (od 1g. Do 7g.) - Maštovito uređen prostor sa gusrskim brodom i zamkom sa toboganima, kao i sitnim rekvizitima za igru. U produžetku se nalazi prostorija za roditelje sa predivnim pogledom, kapaciteta oko 40 mesta. To je nepušački deo, dok sprat niže je prostor za roditelje pušače sa oko 30 mesta i taj prostor mogu da koriste gosti iz I i II rodjendaonice. Rodjendaonice - II za starije društvance (od 8 do….) -Prostor je prilagođen za aktivnu animaciju dece uz prateće efekte: disco kugla, black light, laseri, stoboskop, dim mašina, balončići... Za roditelje je obezbeđeno 20-tak mesta, s tim da Vam je na raspolaganju i prostorija za pušače. Dvorište sa bazenom - za letnji period Početkom lepog vremena koristićemo naš predivan dvorišni prostor gde ćemo organizovati nezaboravne rodjendanske žurke. U letnjem periodu najbolji je provod u vodi, jer igre u bazenu sa drugarima pružaju jedinstven i nezaboravan doživljaj. Roditelji, za to vreme mogu uživati u posebnom prostoru, sa izdvojenim delom za pušače. Roditeljski kutak je opremljen LCD TV, wireless internetom i štampom. Animatori naše rodjendaonice, izborom muzike i igrama, prilagođavaju se uzrastu i željama slavljenika. Naše osoblje je tu da udovolji želji Vaše dece i da Vaš boravak učini što lepšim i prijatnijim. Doživite sa nama najsrećnije trenutke sada u pravoj fantaziji!!!

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Dečija Fantazija i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Dečija Fantazija

Super igraonica...Fantastichan provod..no age!

2012-12-27 Mia

Bili smo jednom i jako nam se svidelo. Posto smo uskoro slavljenici najverovatnije cemo tamo proslaviti rodjus, pa se cujemo!

2010-11-09 Vaska

Preporučite Dečija Fantazija igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.