Kreativni klub

u blizini šetališta Kej

Pronađite vrtić

... u Beogradu.

Dečije ćoše igraonica

Lasla Gala 23

Novi Sad

Ćao drugari, Dečije ćoše je savršeno mesto za vas, vaše drugare, mame i tate... Ovde ima za svakog po nešto... Lavirint, free climbing, bazen sa lopticama, gusarski brod, šatori, tuneli, diskoteka, dim, veštački sneg, karaoke, pozorištance, kreativne radionice.... I naravno šašave čike i tete koji će se potruditi da se vi i vaše mame i tate sjajno zabave. Rođendanske žurke u ćošetu pamte se po sjajnoj zabavi i odličnom provodu. Svaka žurka krije i po koje prijatno iznaneđenje. Radno vreme Ćošeta 10-22h

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Dečije ćoše i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Dečije ćoše

Prošle godine smo slavili detetu 9. rođendan i extra smo se proveli i mi i deca.Ima mesta i za roditelje (i one pušače),osoblje extra a pošto smo mi bili prvi koji su slavili tu rođendan (mislim od naših poznanika i detetovih drugara) svi su počeli tamo da organizuju rođendan.

2011-04-26 Nataša

Bili na rodjendanu, ekstra smo se proveli. Osoblje predano :)

2010-12-24 Vladimir

Preporučite Dečije ćoše igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.