Kreativni klub

u blizini šetališta Kej

Pronađite vrtić

... u Beogradu.

Speak up igraonica

Alekse Šantica 52-54

Novi Sad

ROĐENDAONICA U našem objektu organizujemo proslave dečijih rođendana svakog radnog dana i vikendom za Vašu decu uzrasta od 1-12 god. Na raspolaganju su Vam dva animatora koji će organizovati rođendanski program igara shodno uzrastu slavljenika i gostiju. Takođe, na raspolaganju su Vam i tri naše prostorije: 40 m2 prostora za posluženje u početku i za tortu kasnije, soba za animaciju od 40 m2, kao i mini diskoteka sa reflektorima, svetlećim kuglama, rotacionim svetlima...od 40 m2. Žurka traje 2 ili 3 sata po Vašoj želji!. GRATIS POZIVNICE, kao i celokupna galanterija za rođus: čaše, tanjirići, salvete... Donosite hranu, sokove, tortu, i dolazite pola sata ranije od ugovorenog termina...

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Speak up i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Speak up

Trenutno nema preporuka za Speak up igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Speak up igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.