Kreativni klub

u blizini šetališta Kej

Pronađite vrtić

... u Beogradu.

Zvezdani svet zabave Starli igraonica

Bulevar Vojvode Stepe 56, Novo naselje, Bistrica

Novi Sad

Želimo sa Vas upoznamo sa “Zvezdanim svetom zabave Starli”, igraonicom-rođendaonicom na 1000m kvadratnih, čiji enterijer čine tematski rapoređene igračke namenjene deci uzrasta od 2 do 12 godina, gde svaka celina svojom funkcionalnošću posebno odgovara potrebama dece u fizičko-motoričkom i psihološko-zdravstvenom smislu. U okviru prostora svakodnevno su mogući individualni ili grupni dolasci dece radi igre i zabave, kao i po najavi, organizovanje rođendana, kreativnih radionica i takmičenja: • Rođendani se zakazuju u odnosu na slobodne termine, gde je poželjno da se bar 30 dana pre datuma proslave izvrši rezervacija. • Kreativne radionice se periodično organizuju u skladu sa temom određenog datuma ili po dogovoru. • Takmičarski deo predstavlja multidisciplinarnu organizaciju događaja, koja se odvija po principu kup takmičenja u formi pentatlona. Grupa dece (razred ili više razreda iste ili različitih škola) klasifikuje se u ekipe koje se takmiče u pet disciplina: LAVIRINT, TAJFUN, STONI FUDBAL, KARAOKE, PUZLA. Za roditelje, bake i deke, nastavnike ili druge odrasle pratioce, postoji standardno opremljen kafe na galeriji i letnja bašta, sa po 80 sedećih mesta. Pruža se potpuna ugostiteljska usluga, uz slatkiše i gotova dnevna peciva, uz mogućnost serviranja hrane iz drugih restorana.

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Zvezdani svet zabave Starli i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Zvezdani svet zabave Starli

prelepo, divan prostor od 1000 kvadrata i puno zabave

2013-04-18 bilja

Stvarno najbolja igraonica u Novom Sadu!

2011-10-20 Tanja

Najbolja igraonica !!!Deca su odusevljena, a devojke koje rade sa decom su jako fine. Sve najbolje.

2010-12-04 ivana

Preporučite Zvezdani svet zabave Starli igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

najbolja

2010-09-20 igor prcac