Kreativni klub

u blizini šetališta Kej

Pronađite vrtić

... u Beogradu.

NEMO igraonica

Miše Dimitrijevića 72

Novi Sad

Dobrodošli u Nemo svet mašte. Opustite se i uživajte u prijatnom, klimatizovanom ambijentu uz pice , novine, radio, TV i muziku, dok se Vaša deca igraju. Igraonica – rodendaonica NEMO je prostor u kome Vaše dete može da iskaže sve svoje motoricke i koordinacione sposobnosti kroz igru. U igraonici se nalaze: 2 paralelna tobogana,3 bazena sa lopticama, lavirint sa preprekama na dva nivoa, šatori, tuneli za provlacenje, autici, kockice, karaoke, diskoteka za stariju decu, veliki sto za duvanje svecica na torti. U prostoru od 200m2 (sa 48 fotelja za roditelje) organizujemo proslave decijih rodendana uzrasta od 1 do 12 godina. Uživajte u proslavi rodendana dok mi brinemo o svemu uz pomoc strucnog osoblja i odgovarajucih igracaka. DECO, dodite da se igramo zajedno! Proverite zašto smo proslavili preko 50 decijih rodendana za prva tri meseca rada, i zašto nam se isti roditelji ponovo javljaju sa rezervacijama.

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu NEMO i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu NEMO

Igraonica je sada na Futoskom putu, u lepsem prostorau i super je kao i pre. Sasa i Bilana su super, moja deca ih obnzavaju.

2014-12-03 Snezana

Ovo je super rodendaonica i preporucio bi je svakome.

2013-01-24 stevo

Preporučite NEMO igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.