Kreativni klub

u blizini šetališta Kej

Pronađite vrtić

... u Beogradu.

Klub tigrić Petar igraonica

Partizanskih baza 22

Novi Sad

Proslavite rođendan svom detetu uz prisustvo Vaših i njegovih prijatelja u prelepom ambijentu našeg i vašeg kluba "Tigrić Petar". Klub je veličine 80m2, sastoji se iz dve prostorije ( za odrasle i decu )opremljen najnovijim muzičkim i svetlosnim uređajima (ritam reflektori, mašina za maglu, disko kugla, karaoke..) Za proslavu rođendana starije dece i mnoštvom raznih igračaka renomiranih svetskih proizvođača ( tobogan, kućica, stoni fudbal, klackalice, bazen sa loptama...) za mlađe slavljenike. Mogućnost snimanja digitalnom kamerom i aparatom, animacija dece sa vrhunskim animatorima i vaspitačima, predstave "pozorišta iz kofera" na rođendanu i mnogo, mnogo lepih i zanimljivih aktivnosti. Dođite da se družimo i uživamo.. Postoji više varijanti proslave dečjih rođendana: sve one traju dva sata (sa mogućnošću unapred dogovorenog produžetka) i uključuju: snimak sa rođusa DVD, pozivnice "TIGRIĆ PETAR" , BESPLATNU kafu za velike goste, svo posuđe koje je potrebno(tanjiri, salvete, staklene i plastične čaše,viljuške,kašike...), sa gostima je uvek neko ko ih može uslužiti, iseći tortu i ostalo što je potrebno uraditi i pomoći. Za ovu vrstu proslava se najčešće odlučuju roditelji kada slave prvi ili drugi rođendan, odnosno kad ima mnogo više VELIKIH gostiju nego malih. Cena ove varijante (znači BEZ animatora) je 4.000 dinara u terminima od 18:00 časova, odnosno 3.000 kada se slavi vikendom od 11 i od 14:30. Druga varijanta je proslava sa PROFESIONALNIM animatorima, gde je sa decom od 3 do 6 godina SLAVICA, a decu od 6+ godina zabavljaju NEŠA R'n'R i MARKO HAOS :) U ovoj varijanti rođus košta 5.900 dinara, odnosno 4.900 kada se slavi vikendom od 11 i od 14:30. Maksimalan broj dece i VELIKIH gostiju je oko 30 + 30!!! Produžetak rođendana se naplaćuje 1.000 dinara za svaki naredni sat (u cenu nisu uračunati animatori). Osim navedenog nudimo Vam mogućnost lutkarske pozorišne predstave "Pozorišta iz kofera" po ceni od 5.000din. Termini za proslavu rođusa: sub i ned: 11:00-13:00, 14:30-16:30 i 18:00-20:00, ostali dani po dogovoru Dalje informacije i rezervacije na telefone: 063/616 193 Raspitajte se i uverite u naš kvalitet!

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Klub tigrić Petar i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Klub tigrić Petar

MI CEMO SLAVITI OVDE JAVICEMO KAKO JE BILO

2015-02-22 NIKOLA

Preporučite Klub tigrić Petar igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.