Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Sarin oblačak igraonica

Milutina Milankovića 1

Novi Beograd

Dečija igraonica Sarin Oblačak

Dečija igraonica Sarin Oblačak zajedno sa stručnim animatorskim timom organizuje nezaboravne proslave rođendana u najboljoj igraonici na Novom Beogradu.  Dečija igraonica Sarin Oblačak će sigurno ispuniti vaša očekivanja. Deca će uživati u raznovrsnom i zanimljivom programu animatora u posebno opremljenom i veoma interesantnom prostoru. Animacije se prilagođava deci od prve do dvanaeste godine starosti.

 

Upoznajte Sarin Oblačak

Dečija Igraonica Sarin Oblačak je stvorena za najmlađe! Deca su naše najveće blago, tako da naša rošendaonica sve usluge nudi upravo njima, a i vama dragi roditelji, koji za svoju decu želite samo najbolje!

Dečija Igraonica Sarin Oblačak posluje od 2015. godine i od tada pa sve do danas mi se ponosimo organizovanjem proslava mnogobrojnih dečijih rođendana, krštenja, polazaka u školu uz veliki angažman animatora i bogati dečji program!

Rođendani u sklopu dečije igraonice

Rođendani u Prostoru Sarinog Oblačka pružaju slavljenicima i njihovim gostima da izađu iz uobičajene dnevne rutine i uđu u svoj vlastiti prostor imaginacije bez ograničenja. Želja nam je kod slavljenika pobuditi želju i interes za sadržaj nevezan za čuda modernog svieta poput telefona, interneta i drugih sličnih oblika zabave. Cilj rođendanskih programa je podsticanje zajedništva i komunikacije te doprinos edukativnim metodama razvoja djece, ali i odraslih.

O Proslavama

Na našim proslavama se pametno zabavljamo, pevamo, glumimo, istražujemo, eksperimentišemo, putujemo, i smejemo! Ako nas i više puta posetite, videćete da niti jedan rođendan nije isti, nikad nam nije dosadno i nikad ne mirujemo  Ako želite proslavu gde s vašom djecom voditelji rade i igraju se od prvog do zadnjeg trena, gde tema rođendana nije samo na tanjirima i čašama i gde deca maksimalno učestvuju - na pravom ste mestu! Dobrodošli u Sarin Oblačak, gde sve što zamislimo možemo i ostvariti, gde učimo jedni od drugih i zajedno. Dobrodošli na proslave kojima ćete se hteti vratiti..ili jednostavno s kojih nećete hteti ni otići 

All inclusive paketi vec od 50.000 din – deca gratis

Od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

Želite da preporučite igraonicu Sarin oblačak i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Sarin oblačak

Trenutno nema preporuka za Sarin oblačak igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Sarin oblačak igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.