Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Ninolino igraonica

Milentija Popovića 17/5a

Blok 19, Novi Beograd

Ninolino dečija igraonica

je luksuzno opremljeni prostor na jednom nivou, površine 180 kvadratih metara. Nalazi se u Beogradu, u ulici Milentija Popovića 17/5a i namenjena je deci uzrasta do 8 godina i vama.

Kod nas možete prirediti predivnu rođendansku proslavu za svoje dete i drugare. Osim toga, možemo za vas da organizujemo pozorišnu predstavu, maskembal, novogodišnju žurku, dovedemo mađioničare, klovnove ili napravimo neku vrstu animacije po vašoj želji.

Nudimo vam provod u prelepom ambijentu kapaciteta do 50 odraslih osoba i 35 dece u kojem Vas očekuje stručno ljubazno osoblje. Posedujemo i niz atraktivnih elemenata kao što su lavirinti sa nizom prepreka, trambolinu, tobogane, diskoteku i bazen sa lopticama što sve zajedno čini ovu igraonicu jedinstvenom.

Za roditelje je tu prijatan, ugodan i jedinstven kafić sa pogledom na vaše mališane i povoljnim cenama pića. Na raspolaganju vam je i bespatan Wi-Fi bežični internet.

Igraonice poseduje tri kupatila i toaleta, tako da smo odvojili muško, žensko i posebno kupatilo za decu sa elementima na manjoj visini tako da Vaši mališani mogu da dohvate lavabo. U istoj prostoriji postoji i deo za presvlačenje beba.

Organizaciju proslave dečijih rođendana pravimo po Vašoj želji. Hranu i torte možete sami doneti ili ogranizovati preko nas.

All inclusive paketi vec od 50.000 din – deca gratis

Od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

Želite da preporučite igraonicu Ninolino i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Ninolino

Prelepa igraonica, divne devojke koje rade. Osecam se kao kod kuce kad sam tamo. Povoljne cene. Preporuke.

2018-01-09 danijela

Preporučite Ninolino igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.