Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300 m²

Juhu igraonica, Zepter zgrada, Novi Beograd
Juhu - Zepter zgrada

Nova Igraonica i diskoteka na 300 m²

FUN2PLAY igraonica

Omladinskih brigada 86v, West 65

Blok 65 , Novi Beograd

Pogledajte preporučene igraonice na opštini:

Novi Beograd

U veoma prijatnom i elegantnom ambijentu u okviru kompleksa West 65, na adresi Omladinskih brigada 86v, nalazi se novootvorena igraonica Fun2Play.

PAŽLJIVO OSMIŠLJEN I DIZAJNIRAN PROSTOR

Pažljivo osmišljen i dizajniran prostor, ispunjen kvalitetnim sadržajem i opremljen atraktivnim lavirintom koji je proizveden po strogim Evropskim standardima, Vašim mališanima pružiće vreme zadovoljstva uz igru pod budnim okom naših animatora, a Vama omogućiti trenutke opuštanja u našem kafeu u kome ćete uživati u selekciji odabranih napitaka, prelistavajući aktuelne časopise ili jednostavno posmatrajući Vašeg mališana dok se igra.

PROSLAVA ROĐENDANA U NAŠEM PROSTORU

Proslava rođendana Vaših mališana u našem prostoru pružiće zadovoljstvo kako „malim“ tako i „velikim“ gostima, a naši zaposleni će doprineti da sve želje koje podrazumevaju jedan takav poseban trenutak budu na najbolji način zadovoljene

IDEALAN PROSTOR ZA IGRU I PROSLAVU DEČIJEG ROĐENDANA

U potrazi ste za idealnim prostorom za proslavu dečijeg rođendana ili želite da Vaše dete provede nekoliko sati igrajući se u zabavnom okruženju? Pozovite nas ili nam pošaljite poruku. Sa zadovoljstvom vas očekujemo!

All inclusive paketi vec od 50.000 din – deca gratis

Od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Jedinstvena igraonica u Zemunu!