Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Scena - klub igraonica igraonica

Vojvođanska 13

Blok 63, Novi Beograd

Scena je jedinstvena novootvorena klub-igraonica za decu uzrasta stariju od 6 godina. Prostor je posebno osmišljen za stariji uzrast dece koji su prerasli igraonice, a nisu još uvek dovoljno veliki za diskoteke. Scena ima bogat sadrzaj koji će decu vratiti u svet mašte i kreativnosti, a ujedno stvoriti atmosveru nezaboravnih rođendana. Tu je i prijatni ambijent kafića u kome se roditelji mogu opustiti i družiti uz piće. Ispred igraoninice nalazi se i letnja bašta kao i veliki parking prostor. Osim organizovanja dečijih rođendana u igraonici, Scena nudi i prostor za organizovanje rođendana i drugih proslava zatvorenog tipa u periodu od 22h do 01h. Mladi od 13 do 18 godina bez prisustva roditelja, a u bezbednom okruženju mogu proslaviti svoj rođendan.

All inclusive paketi vec od 50.000 din – deca gratis

Od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

Želite da preporučite igraonicu Scena - klub igraonica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Scena - klub igraonica

Prostor je prelep,osoblje jako ljubazno,prosle godine smo slavili rodjendan cerkici u igrainici Scena tako da cemo i ove godine jer smo prezadovoljni.Sve pohvale

2017-02-09 Tijana Ljubenovic

Sve pohvale za igraonicu Scena.Lep enterijer,ljubazno osoblje,odlična animacija za decu i pristojne cene.Šta više poželeti...Svaka preporuka!

2016-03-07 Dragana

Počev od osoblja pa nadalje, sve pohvale. Svaka preporuka. Ali bukvalno čista 10-ka

2015-10-11 Mladenoski Igor

Preporučite Scena - klub igraonica igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Kul je

2014-11-15 Elena

Ovde je super 100% ovde slavim 10. Rodjendan.

2014-02-17 Teodora

Sve pohvale, preporuka nadam se da cemo slaviti ponovo.

2013-10-22 Miodrag

Zaista posebna i jedinstvena igraonica, sa posebnim sarmom animira nasu decu. Slavili smo 9. rodjendan, a spremamo se da proslavimo i18. u prelepo uredjenom cafe prostoru. Sa zadovoljstvom, vidimo se uskoro!

2013-03-24 Biljana

Slavili smo rodjendan,zakazali jos jedan,kuvali u školici,čekali deda mraza ...ima li bolje preporuke.

2013-03-14 Sanja

igraonica je odlicna,uprav smo proslavili 9.rodjendan.sve pohvale

2012-12-07 ana

Igraonica je divna, neobicna, prostor i za decu i za roditelje lepo osmisljen, osoblje vam cini ugodjaj domacinske atmosfere.....Jednom recju 10+ Pozdrav Melisa

2012-10-28 Melisa

Igraonica je drugacija, animacija dobro osmisljena, cokoladna fontana je bila nesto prelepo i za nas roditelje, prostor za roditelje lepo osmisljen ya svaku pohvalu. Osoblje predusetljivo i fino ........ Mi smo nas rodjendan zakazali.......vidimo se uskoro

2012-08-14 Pavle i mama Jovana

Divna igraonica, drugačija, svima bi preporučila. Deca su prezadovoljna!

2012-06-08 Nevena P.

Lep i osmisljen prostor kako za decu tako za roditelje,bili samo na proslavi rodjendana i delimo nase prelepe utiske s vama, a i mi nas proslavljamo u vasoj igraonici.

2012-05-21 Jovan i mama Tanja

Upravo smo proslavili 8.rođendan, bilo je fenomenalno! Deca su prezadovoljna, roditelji su uživali u prelepom kafe delu! Igraonica je nova, prelepa i skroz drugačija od svih koje smo do sada videli. Sve pohvale i za osoblje i organizaciju. Čokoladna fontana je bila HIT!

2012-05-20 Jovana