Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Trešnjica

Anastasa Jovanovića 1, Vračar

Dečiji haos igraonica

Dr. Ivana Ribara 91

Blok 61, Novi Beograd

Igraonice više ne postoji!

All inclusive paketi vec od 45000 din – deca gratis

Od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

Želite da preporučite igraonicu Dečiji haos i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Dečiji haos

Sjajna igraonica. Veliki lavirint... Ali pre svega izuzetno posvecene i ljubazne devojke. Moja cerka ih bukvalno obozava.

2012-05-26 Iva(n)

prelep prostor, kako za decu tako i za odrasle.

2012-02-14 maja

Haos je STRAVA !!Ima mnogo toga sto bi mogli da se i igramo !Najbolja igraonica u kojoj sam do sada bilaa!!Stvarno su dobri animatori! Ima raznih zanimanja koje su tako dobre!!

2012-01-20 Sara

Preporučite Dečiji haos igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Haos je suuuupper igraonica,veliki prostor....devojke , animatori,klovnovi, sve je super i jako su ljubazni, program im je raznovrstan imaju bioskop,pozoriste,skole glume i plesa,kreativne radionice... stvarno su jedinstveni!!!!

2011-12-30 Jelena

Haos je SUPER! Igraonica vesela i lepa, drugacija od ostalih sa ogromnim lavirintom, velikim bioskopskim platnom , pozornicom gde se duvaju svecice. Proveli smo se SUPER i proslavili najlepsi rodjendan.

2011-11-17 Gordana