Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Dečiji haos igraonica

Dr. Ivana Ribara 91

Blok 61, Novi Beograd

Igraonice više ne postoji!

All inclusive paketi vec od 50.000 din – deca gratis

Od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

Želite da preporučite igraonicu Dečiji haos i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Dečiji haos

Sjajna igraonica. Veliki lavirint... Ali pre svega izuzetno posvecene i ljubazne devojke. Moja cerka ih bukvalno obozava.

2012-05-26 Iva(n)

prelep prostor, kako za decu tako i za odrasle.

2012-02-14 maja

Haos je STRAVA !!Ima mnogo toga sto bi mogli da se i igramo !Najbolja igraonica u kojoj sam do sada bilaa!!Stvarno su dobri animatori! Ima raznih zanimanja koje su tako dobre!!

2012-01-20 Sara

Preporučite Dečiji haos igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Haos je suuuupper igraonica,veliki prostor....devojke , animatori,klovnovi, sve je super i jako su ljubazni, program im je raznovrstan imaju bioskop,pozoriste,skole glume i plesa,kreativne radionice... stvarno su jedinstveni!!!!

2011-12-30 Jelena

Haos je SUPER! Igraonica vesela i lepa, drugacija od ostalih sa ogromnim lavirintom, velikim bioskopskim platnom , pozornicom gde se duvaju svecice. Proveli smo se SUPER i proslavili najlepsi rodjendan.

2011-11-17 Gordana