Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Dečija diskoteka Tim klub igraonica

Jurija Gagarina 227

Blok 45, Novi Beograd

Dečiji rođendan organizujemo proslave dečijih rođendana za decu od 1 do 14 godina. Za mališane se brinu vrhunski animatori ( glumci, mađioničari, klovnovi), a za starije goste spremno profesionalno ozvučenje snage 2.500w sa svetlosnim i scenskim efektima, kao i video beam LDC projektor sa ekranom 3x2 metara. Klub čine dva odvojena prostora: Prostor za proslavu, sa podijumom za igru za slavljenika i 30 do 40 njegovih gostiju. Galerija za roditelje i prijatelje sa 30 mesta za sedenje.

All inclusive paketi vec od 50.000 din – deca gratis

Od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

Želite da preporučite igraonicu Dečija diskoteka Tim klub i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Dečija diskoteka Tim klub

Proslavili smo najbolji rodjendan do sada,sve pohvale za Tim klub i preljubazno osoblje! Prostor je prelep, bilo je jako veselo. Osoblje je usluzno i preljubazno. Ni o cemu nisam morala da brinem,uzivala sam sa svojim prijateljima. Za svaku je preporuku!

2014-12-03 Nadja

Mogu slobodno da kazem da je ovaj klub 10 nivoa iznad svih ostalih,bar sto se tice Novog beograda. Vrhunska usluga,cisto je...jednom recju fenomenalno! Sledece godine sigurno opet tamo slavim cerkici rodjendan!

2012-12-24 Vesna

Preporučite Dečija diskoteka Tim klub igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.