Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Sportski klub Arena No1 igraonica

Nehruova 51c, TC Piramida

Blok 70, Novi Beograd

U želji da naglasi važnost fizičke aktivnosti u procesu zdravog i pravilnog odrastanja i razvoja dece školskog uzrasta sportski klub Arena no1 ORGANIZUJE DEČIJE SPORTSKE ROĐENDANE! Program zasnovan na udžbenicima za Učiteljski fakultet i DIF kao i iskustvima stečenim kroz dugogodišnju klasičnu animaciju dece podstiče mališane da aktivno učestvuju u proslavi rođendana. Veliki broj štafetnih igara i poligona spretnosti koji uključuju osnovne gimnastičke elemente, vežbe koordinacije pokreta i oblikovanja tela povezane su u jedno veliko sportsko nadmetanje prožeto muzičkim sadržajima. Sala površine 150 kvadrata inače namenjena za borilačke sportove i opremljena strunjačama adaptira se u mini disko klub instaliranjem više lasera, dim mašine disko kugli i šarolikog osvetljena što zajedno sa plesnim koreografijama koje izvodi animator, a deca ponavljaju, predstavlja jedinstven doživljaj koji se dugo pamti i naširoko prepričava. Poseban prostor obezbeđen je za roditelje, a sala za stoni tenis pruža im mogućnost da se rekreiraju u prijatnom ambijentu. Svi rođendanci dobijaju na poklon vaučere iznenađenja.

All inclusive paketi vec od 50.000 din – deca gratis

Od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

Želite da preporučite igraonicu Sportski klub Arena No1 i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Sportski klub Arena No1

Samo jedno mogu reći-FENOMENALNO!!!Klinci su se super proveli,izigrali i dooobro umorili.Oduševljeni su poligonima i igricama.Vrhunac je bio diskoteka sa laserima!!!Pun pogodak za decu koja još nisu videli diskać.Vidimo se na rodjendanu i mlađeg sina.Pozdrav!!!

2011-01-03 nebojša

Preporučite Sportski klub Arena No1 igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.