Pronađite vrtić

... u Beogradu.

Pronađite zubara ...

... u Beogradu.

Đuskaonica igraonica

Branka Miljkovica 20

Niš

Specijalno mesto za nove maksi klince svih uzrasta, posebno napravljeno za žurke, rođendane, nove godine, igranje i slične radosne prosleve u kojima je potrebno nešto a to će vam bezuslovno i garantovano dići na noge i razdrmati, i tako učiniti da vaše super slavljebude jos razdraganije i šarolikije, poletnije i mladalačkije i sportskije u smislu cupkanja, đuskanja, poskakivanja i mlataranja svim delovima tela uključujući ne samo donje i gornje ekstremitete tela već i nos, obrve, jagodice, kosu i naravno uši.

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Đuskaonica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Đuskaonica

Trenutno nema preporuka za Đuskaonica igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Đuskaonica igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.