Pronađite vrtić

... u Beogradu.

Pronađite zubara ...

... u Beogradu.

Zamak igraonica

Cara Dušana 57

Niš

NOVO! - PROSLAVA RODJENDANA NA BAZENU - NOVO! Najnovija ponuda iz bogatog asortimana igraonice i rodjendaonice " ZAMAK ", proslava rodjendana na BAZENU ! Pozovite drugare na nezaboravno druženje i animaciju u aqua ambijentu uz svesrdnu podršku i asistenciju kvalifikovanih članova naseg tima. Uhvatite zamah i zadržite dah jer se tu zabava ne završava. Nastavljamo istim ritmom uz muziku, tortu, svećice i vatromet u prostoru predvidjenom za društvene igre. Mame i tate, bićete smešteni u opuštenoj atmosveri bezbedni od prskanja i usklika oduševljenja malih pirata, a na usluzi vam je provereno ljubazno osoblje da servira posluženje i osveženje za vaše goste. (Prigodno za decu od 6-10 godina)

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Zamak i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Zamak

igraonica zamak je predivna. u njoj ima svega i svacega

2013-02-13 milka spasic

odlicno,svaka cast

2013-01-09 nikola

Igraonica je jako zabavna dok se deca igraju roditelji mogu da gledaju sta se desava gore na spratu i da proveravaju svoju decu

2012-03-12 Milica

Preporučite Zamak igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.