Pronađite vrtić

... u Beogradu.

Pronađite zubara ...

... u Beogradu.

Kockica igraonica

Dragiše Cvetkovića 39

Niš

Radno vreme: svakog dana od 10:00 - 21:00. Igraonica "Kockica" organizuje rođendane za decu uzrasta od 2 do 12 godina. Opustite se i uživajte u prijatnom i klimatizovanom prostoru u tri nivoa površine 200 m2, uz piće, cigarete, video nadzor dece, TV i muziku, dok se vaša deca igraju pod stalnim nadzorom stručnog osoblja. Dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, i visok nivo kvaliteta usluge, čini da proslava rođendana u "Kockici" predstavlja jedan maštovit i nezaboravan događaj, kako za decu tako i za roditelje. VESELO I MAŠTOVITO: Za decu od 2-7 godina nudimo: - Apsolutno bezbedan prostor za igru. - Kompletno klimatizovan lokal. - Centralno grejanje. - Rođendan zatvorenog tipa. - Pribor i ketering za decu. - Organizovane igre. - Sve igračke iz uvoza, FEBER - Nemačka. Za decu od 8-12 godina nudimo: - Nitendo WII, X-Box. - Stoni fudbal. - Air hokej. - Elektronski pikado - Karaoke. - Diskoteka, laseri , dim mašina. - Animiranje dece. KVALITETNO I BEZBEDNO: - Kvalitetni sokovi i posluženje, kako za decu, tako i za roditelje. - Pod i zidovi igraonice su obloženi eko sunđerom i eko kožom. - Igračke su od kvalitetne plastike, bez oštrih ivica. NAJJEFTINIJE U GRADU: - Igranje i čuvanje dece - sa ili bez roditelja. - Proslava rođendana uz gricke, sokove, parče pice ili fornete, kao i gricke za roditelje. Vaša je samo torta, a sve ostalo je naša briga. Ugodan boravak u našem prostoru želi vam vaš "Kockica" tim.

Najveći zatvoreni zabavni park na Balkanu!

Želite da preporučite igraonicu Kockica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Kockica

super igraonica

2016-10-31 luka

Najbolja igraonica u gradu. Diskoteka je super.

2013-09-04 Nenad

Igraonica je super

2012-03-12 Milica

Preporučite Kockica igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.