Kuća dobrih ukusa

Hasanaginice 2

Beograd

Ketering Kuća dobrih ukusa

Pronašli ste Vaš ketering tim za sve prilike!

Nudimo Vam hranu izuzetnog kvaliteta po konkurentim cenama. Naš profesionalni tim vodi računa o svim detaljima i garantujemo Vam gastronomsko iskustvo o kojem će Vaši gosti danima pričati.

Kreirali smo specijalnu ponudu u savršeno dekorisanim aranžmanima, na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva i onoga što većina naših klijenata izabere kao posluženje na svojim proslavama.

Naš iskusni tim je za Vas kreirao standardnu i premium ponudu u zavisnosti od broja gostiju koje očekujete, a tu su i novi paketi kreirani za ovu godinu.

Rođendanski
ketering

Pogledajte šta smo pripremili za Vas i izaberite odgovarajući paket!

Paketi usluga za rodjendane

Želite da kreirate sami vaš meni?

Pogledajte našu bogatu ponudu i napravite meni po vašem ukusu.

Cenovnik - ketering ponuda

Naš ketering možete poručiti putem sajta ili telefona minimum dva dana ranije, a ukoliko imate potrebe možemo da vam obezbedimo i usluge dekoracije, profesionalnog osoblja, iznajmljivanja escajga...

Foto galerija

Foto galerija

Kako stići do ...

Preporuke za Kuća dobrih ukusa ketering

Trenutno nema preporuka za Kuća dobrih ukusa ketering. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Kuća dobrih ukusa ketering

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj ketering:

Ako ste zadovoljni ovim keteringom- preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.