Hand made, ketering, Zvezdara, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Hand made ketering

Zvezdara

Specijalna ponuda za igraonice. Pozovite nas da se dogovorimo.

Ketering Handmade Beograd bas kao sto samo ime i kaze podseca na brizljivo kreiranje hrane. Handmade kao pazljivo izradjeni najfiniji komadi u bilo kojoj umetnosti, a Beograd asocijacija na nesto sto nam je svima podjednako bitno, nas grad u koji smo zaljubljeni. Svaki detalj je za nas bitan, sitnice zivot ne znace, vec ga cine. Nije nam vazno da li cete pozvati i poruciti male ili vece kolicine, da li cete traziti mini ili maxi cvetni ili vocni aranzman niti cemo birati klijente koji su lokacijski blize. Dostavicemo Vam hranu, ukusno postaviti sto, ljubazno i bez zurbe provesti vreme sa Vama onoliko koliko je to Vama potrebno i otici sa zeljom da se ponovo vratimo kod Vas, da posetimo i Vase prijatelje koji su sa Vama degustirali nase fine zalogaje i kojima ste priustili sve ono sto se od ljubaznih domacina ocekuje…
Nemamo avione, kamione, bastenske baldahine, svadbene satore, ali imamo ono sto je Vama mnogo bitnije, spremnost da pripremimo hranu za Vase intimne proslave, slave, rodjendane, pa i romanticnu veceru za dvoje. I ako budemo imali avione i kamione, obecavamo da se necemo iskvariti vec da ce kvalitet biti sinonim za nase ime. Necemo Vam pricati sta savremeni ketering podrazumeva ili sta su najnoviji trendovi u ugostiteljstvu, jer ne zelimo da Vam vredjamo inteligenciju, za nas su bitne vrednosti koje traju…a to je jedino i samo kvalitet. Najbolja reklama je preporuka a to je jedino sto zelimo od Vas kao povratnu informaciju, i sto smo neskromno sigurni da cemo i dobiti. Uzajamno poverenje, to ce biti ono sto ce ciniti nas lanac-pocevsi od bake na pijaci kod koje kupujemo male kolicine povrca, za koje znamo da je njeno, kupovine u najfinijim radnjama, gde nabavljamo sastojke koji cine ono sto Vama pruzamo pomesano sa puno ljubavi, paznje i strpljenja koji su nasi tajni zacini, a Vi mogucnost da se potpuno oslonite na nas i da nam se ponovo obratite kada smo Vam potrebni…

Srdacno,
Ketering Handmade Beograd.

Želite da preporučite ketering Hand made i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za ketering Hand made

Trenutno nema preporuka za Hand made ketering. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Hand made ketering

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj ketering:

Ako ste zadovoljni ovim keteringom - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.