PAPAS poslastičarnica – pekara, ketering, Surčin, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

PAPAS poslastičarnica – pekara ketering

Vinogradska 53

Surčin

Zasnovan na decenijama dugoj tradiciji ugostiteljskog posla koji je prisutan u našoj familij, Papas je počeo sa radom početkom 2011. godine.


Inspirisani novim idejama i trendovima u industriji hrane, mladi osnivači Papas – a žele našem tržištu da ponude odabrane i kvalitetne pekarsko – poslastičarske proizvode.


Proizvodnja je locirana u Beogradu, a naše proizvode isporučujemo po celoj Srbiji. Uskoro se planira otvaranje prvog maloprodajnog objekta, gde će sladokusci uz dobru kafu moći da uživaju u ukusnim tortama, kolačima i mirisnim pecivima, a u ponudi će se naći dobre čorbe i nezaobilazni Papas sendviči .


Uz našu maloprodaju i veleprodaju, mesto će naći veliki i mali kupci, firme i privatna lica.
Cilj nam je da uz pomoć naših receptura i metoda pripreme, ponudimo odličnu hranu koja je dostupna svima uz razumnu cenu. Naučili smo naše sadašnje klijente na visok kvalitet, a nadamo se da će nam poverenje ukazati i mnogo drugi.

Želite da preporučite ketering PAPAS poslastičarnica – pekara i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za ketering PAPAS poslastičarnica – pekara

Trenutno nema preporuka za PAPAS poslastičarnica – pekara ketering. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite PAPAS poslastičarnica – pekara ketering

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj ketering:

Ako ste zadovoljni ovim keteringom - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.