Sunset, ketering, Čukarica, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Sunset ketering

Ada Ciganlija bb, lok. 9

Čukarica

Sunset Caffe Catering je firma koja pruža usluge Catering Service-a i druge srodne usluge vezane za ugostiteljstvo kao što su Topli obroci , Halo kašika, organizacija poslovnih ručkova, organizacija poslovnih proslava i tome slično. Preko deset godina iskustva u poslovanju Sunset Caffe-a na polju pružanja pojedinih vidova ugostiteljskih usluga, u skladu sa potrebama tržišta, obimom poslovanja, kreirana je posebna kompanija Sunset Caffe Catering, koja zadržava iste adute kada je Sunset Caffe kao brend u pitanju. Kvalitet, poreklo sastojaka i način pripreme hrane jeste ono što Sunset Caffe Catering u potpunosti razlikuje od ostalih kompanija na tržištu.

Želite da preporučite ketering Sunset i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za ketering Sunset

Trenutno nema preporuka za Sunset ketering. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Sunset ketering

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj ketering:

Ako ste zadovoljni ovim keteringom - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.