Knin komerc, ketering, Savski Venac, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Knin komerc ketering

Hajduk Veljkov venac 4-6

Savski Venac

S obzirom da smo kuća koja se više od pola veka bavi ugostiteljstvom, želje naših gostiju su nam uvek bile na prvom mestu. Tako smo odlučili da u lepezu svojih usluga uvrstimo I ketering.

Ukoliko pravite žurke, koktele, bankete i druge svečanosti, mi smo vam na raspolaganju sa svojim osobljem da vam pomognemo u kompletnoj organizaciji.

Za uslugu keteringa, nudimo sve vrste kanapea (sa kroketima i francuskim hlebom), hladnih predjela i salata. Kanapei mogu da budu klasični, posni (i ekskluziv), vegeterijanski.

Želite da preporučite ketering Knin komerc i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za ketering Knin komerc

Trenutno nema preporuka za Knin komerc ketering. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Knin komerc ketering

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj ketering:

Ako ste zadovoljni ovim keteringom - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.