Party Service, ketering, Voždovac, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Party Service ketering

Kalemarska 31g

Voždovac

Ketering (catering) tim Party Service-a od 1996. god. uspešno organizuje privatne i poslovne proslave, prijeme i koktele, zabave, venčanja, mature... Budući da smo relativno malo preduzeće, naš uspeh se zasniva na sposobnosti da ponudimo kompletnu (catering) ketering uslugu koja će pospešiti poslovne aktivnosti naših klijenata, bilo da se radi o keteringu za stotine zaposlenih ili sofisticiranoj poslovnoj večeri za VIP partnere. Mi se fokusiramo na odličan kvalitet hrane i besprekornu uslugu - od proizvodnje, dostave i posluživanja hrane do kompletne organizacije prijema, ne samo u Beogradu već i na celoj teritoriji Srbije.
Naše dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata dovoljan su garant da nam sa punim poverenjem možete prepustiti organizaciju celokupnog eventa. Bez obzira na vrstu zabave, nudimo uslugu prema vašim zahtevima kako u keteringu tako i u organizaciji zabave. Naša usluga obuhvata sve aspekte organizovanja zabave:

Priprema, aranžiranje i dostava hrane i pića
Serviranje i posluživanje hrane i pića (profesionalni konobari, uniformisani prema vrsti zabave)
Obezbeđivanje posuđa, escajga, čaša…
Aranžiranje prostora (cvetni i drugi aranžmani)
Obezbeđivanje tendi, stolova, stolica i sl.

Želite da preporučite ketering Party Service i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za ketering Party Service

Odlični. Čista petica!

2012-08-14 Valentina

Preporučite Party Service ketering

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj ketering:

Ako ste zadovoljni ovim keteringom - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.