EuroCatering, ketering, Voždovac, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

EuroCatering ketering

Pazinska 16a

Voždovac

Usluga je ključna reč danas u prodaji. Ali stvarno dobru uslugu je veoma teško pronaći.

Odlična kuhinja, savršen dizajn i nenadmašna usluga koju pružamo su suština firme Euro Catering.

Ispitivanjem lokalnog tržišta kao i po ugledu na mnoge svetske catering kompanije nastala je firma Euro Catering, kao jedinstvena firma u Beogradu da po svim najvišim mogućim standardima pruži kvalitet u svim domenima cateringa.

Veliko iskustvo našeg osoblja kao i oprema koju koristimo: WMF, Bauscher, Villeroy Boch, HUTSCHENREUTHER stvaraju vizuelni i gastronomski doživljaj klijenata.

Firma Euro Catering je ponosna na hranu i uslugu koju pruža. Mi koristimo naše iskustvo da Vam pomognemo da ispunite Vaše snove.

Firma Euro Catering nudi kompletnu pomoć pri planiranju i organizaciji Vaših koktela, party-ja, privatnih i društvenih manifestacija. Veoma smo predusretljivi i spremni na svaku saradnju i sve u Vašu korist i na naše zadovoljstvo. U našoj primamljivoj kuhinji su ukusni primerci menija za skup od 10-1000 osoba. Samo najfiniji i najsvežiji sastojci se koriste u kuhinji Euro Catering-a. Onda kada Vi izaberete šta želite sa naših menija, naši kuvari kreću da stvaraju vodeći računa o svakom detalju. Rezultat je savršen izgled i ukus hrane koji uzbudjuje sva čula.

Želite da preporučite ketering EuroCatering i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za ketering EuroCatering

Trenutno nema preporuka za EuroCatering ketering. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite EuroCatering ketering

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj ketering:

Ako ste zadovoljni ovim keteringom - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.