Lido ketering, ketering, Zemun, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Lido ketering ketering

Nade Dimić 4

Zemun

LIDO D.O.O. je lider u ketering poslovanju i svakodnevno snabdeva obrocima cca 63 škole, 59 obdaništa i 50 firmi. Poslednjih 6 godina, uključujući i tender od avgusta 2008. godine, dobitnici smo tendera za snabdevanje obrocima socijalno ugroženih lica na teritoriji Beograda, a čiju ishranu finansira Skupština grada Beograda i današnji obim proizvodnje samo u te svrhe je cca 6000 obroka dnevno.
Lido je kupljeno u postupku privatizacije putem aukcije 2003. godine i od tada je funkcionisalo kao A.D., a od jula 2009. godine kao D.O.O.. Zateknuti nivo proizvodnje i prodaje od 70 obroka dnevno, nakon nepunih 2 godine, dostigao je rezultat od 11000 obroka dnevno. To pokazuje ozbiljnost u ostvarenju projektovanih planova novog menadžmenta. Danas LIDO proizvodi i prodaje 12500 obroka dnevno.
Zapošljavamo 125 ljudi, a struktura zaposlenih je raznovrsna i prilagođena potrebama složenosti ovakvog proizvodnog procesa.
Sve namirnice se skladište i prerađuju pomoću najsavremenije opreme i tehnologije. Priprema obroka se vrši na visokom higijenskom nivou i strogo kontroliše od strane Centra za ispitivanje namirnica.
Priprema kompletnog obroka je centralizovana, jer je objekat firme LIDO D.O.O jedinstvena celina i sastoji se od: kuhinje, pekare, poslastičarnice, mesare, voznog parka, magacina. Nalazi se u Zemunu, lokaciji sa koje se auto putem lako stiže do svakog deobnog punkta.
O kvalitetu proizvoda brine se stručan tim tehnologa i dijetetičara. Prvi, na našem tržištu, vam nudimo automatski zapakovane i dozirane obroke u sastavu: glavno jelo, prilog i salata, ili glavno jelo, supa i salata, a uz to hleb ili pecivo i kolač, posebno zapakovan termoskupljajućom folijom. Hrana se pakuje u polipropilenske posude, a zatvara polietilenskom folijom, vakumski. Na ovaj način smanjuje se mogućnost kontaminacije hrane, a obezbeđuje da svaki korisnik dobije tačno planiranu količinu obroka. Uz obrok vam dostavljamo pribor za jelo i opremu za uklanjanje ostataka hrane. Distribucija se vrši u specijalnim boxevima za transport, koji čuvaju temperaturu i svežinu obroka.
Jedini smo na tržištu Srbije koji posedujemo 2 mašine za gore navedeni način doziranja i pakovanja hrane, koji ide u prilog čuvanja zdravstvene ispravnosti hrane. O bezbednosti hrane dovoljno govori činjenica da imamo HACCP certifikat i da smo jedina ketering firma koja ga poseduje.
Kako bismo bili potpuno sigurni u kvalitet naseg proizvoda, zaokruzili smo proizvodni proces i kontrolu namirnica i ostalih inputa od pocetka do kraja. Zato i stavljamo akcenat na kooperacijski uzgoj junadi i svinja, cije meso koristimo kao input u nasem proizvodnom procesu i čiji kvalitet odgovara visokim zahtevima tehnologa u našoj proizvodnji.
Posedujemo 17 vozila za distribuciju hrane prosecne nosivosti 1 tone , od kojih je 6 termokingova. 200 ispostavnih mesta na koja se distribuira hrana, opslužena su organizacijom transporta kroz 14 linija za razvoz koje su aktivne u 2 navrata, tj 2 puta dnevno.
U našem sistemu nalaze se i dva restorana.

Želite da preporučite ketering Lido ketering i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za ketering Lido ketering

Trenutno nema preporuka za Lido ketering ketering. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Lido ketering ketering

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj ketering:

Ako ste zadovoljni ovim keteringom - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.