Simply catering, ketering, Novi Beograd, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Simply catering ketering

Zorana Đinđića 64

Novi Beograd

CATERING (ketering) SIMPLY Beograd se nalazi na Novom Beogradu u ulici Zorana Djindjica 64 i posluje u okviru firme “Magic Simply”doo. Kvalitet hrane i besprekorna usluga doneli su nam veliki broj zadovoljnih klijenata i dokaz da nam sa punim poverenjem možete prepustiti celokupnu ketering organizaciju.

U prilici smo da vam ponudimo organizaciju koktel partija, poslovnih ručkova, privatnih zabava, promocija ili velikih proslava za čak 2000 osoba. U našoj ketering ponudi su kanapei, slani zalogaji, jela od mesa, salate, slane torte i rolati, peciva, torte i kolači, a obezbedjujemo i dostavu hrane na željenu adresu (Beograd) kao i dostavu obroka za zaposlene većih preduzeća. Naši zadovoljni partneri koji su nam ukazali poverenje i uživaju u ukusnim zalogajima naše domaće hrane su “Jugohemija”ad, “Pharma Swiss”, ”Hp”, “Acer Srbija”, rdp”B92″ itd..

KETERING SIMPLY Vam donosi domaće, ukusno i kvalitetno posluženje, kompletno servirano i dekorisano, sa pratećim priborom (escajg, tanjiri, stolnjaci, salvete…) i dostavom na željenu adresu ili u našim modernim i kompletno opremljenim objektima(klub Azzaro, splav Godo) koji će zadovoljiti i najprobirljivije klijente.

Želite da preporučite ketering Simply catering i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za ketering Simply catering

Trenutno nema preporuka za Simply catering ketering. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Simply catering ketering

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj ketering:

Ako ste zadovoljni ovim keteringom - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.