Bimbo Bimba

Organizujemo krštenja, dečije žurke i sve ostale vrste proslava ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Dexy igraonica

Petra Kočića 1

Kaluđerica, Grocka

IGRAONICA DEXY

Dečja igraonica Dexy nalazi se u ulici Petra Kočića 1, u naselju Leštane i predstavlja najlepšu igraonicu u tom kraju grada. U prelepom i maštovitom ambijentu naše igraonice nudimo Vam mogućnost organizacije najrazličitijih dečjih proslava i zabava.

Prostor namenjen mališanima opremljen je brojnim zanimljivim sadržajima za animaciju dece, kao što su tobogani, bazeni sa lopticama, igračkama,diskoteka i ostalim stvarima namenjenim što kvalitetnojoj dečjoj zabavi. Za roditelje postoji poseban prostor, u kome mogu da popiju kafu, sok ili piće, dok čekaju svog mališana.

Ukoliko imate neki neodložan posao, a nemate kome da ostavite Vašeg mališana, igraonica Dexy nudi Vam mogućnost čuvanja dece. Tokom boravka Vašeg deteta kod nas, za njega je zadužena jedna osoba, koja će stalno biti na raspolaganju Vašem mališanu.

Dečija Igraonica Dexy nudi Vam mogućnost organizovanja proslava dečjih rođendana, krštenja, kao i mnogih drugih svečanosti. Prostor igraonice može da primi do 50 odraslih ljudi i do 40 dece. Rođendan Vašem mališanu ulepšaće profesionalni animatori, koji će učiniti da uživa u zabavi i svom rođendanu iz snova. U dogovoru sa roditeljima možemo organizovati i izvođenje pozorišnih predstava za decu.

U našoj igraonici sve je podređeno potrebama dece za bezbednim i interesantnim okruženjem za igru. Naše profesionalno osoblje će brinuti o Vašem mališanu tokom njegovog boravka u našoj igraonici i pokazati mu kako da se pravilno služi našim instalacijama za igru.

Obezbedite mališanu proslavu rođendana iz snova u najlepšoj igraonici u Vašem kraju

Želite da preporučite igraonicu Dexy i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Dexy

Trenutno nema preporuka za Dexy igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Dexy igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.