Foto Mauricius, fotograf za dečije rođendane, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Foto Mauricius

Ustanička 81

Beograd

Foto Mauricius je porodična fotografska radnja koja od 2000-te godine uspešno posluje na sadašnjoj adresi, Ustanička 81 u Beogradu.Između ostalog posedujemo bogato iskustvo u fotografisanju svih vrsta događaja: rođendana, krštenja, venčanja kao i drugih dešavanja.Ono što karakteriše našu ponudu jeste da uz svaki paket dobijate i određeni broj fotografija izrađenih na kvalitetnom Fuji foto papiru. Samo izrađena fotografija ostaje Vaša večna uspomena.Osim fotografisanja kod nas možete poručiti i izradu kalendara, kolaža, foto šolja i drugih foto poklona.Kako bi što bolje odgovorili na Vaše potrebe, ponudu fotografisanja ćemo izraditi u skladu sa konkretnim zahtevom svakog slavljenika.Kompletnu ponudu naših usluga kao galeriju fotografija možete pogledati na našem sajtu


Želite da preporučite Foto Mauricius i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše firme? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Foto Mauricius

Zaista profesionalno fotografisanje, visoka stručnost, i odličan kvalitet i broj fotografija uz maksimalno povoljnu cenu! Za svaku preporuku!

2017-06-14 Dragana

Preporučite Foto Mauricius

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom firmom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.