BEBI FOTO, fotograf za dečije rođendane, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

BEBI FOTO

Slavija

Beograd

Fotografisanje beba je specifična vrsta fotografije jer zahteva odredjene uslove i na prvom mestu strpljenje. Bebe se fotografišu u studijskom ambijentu prilagodjenom posebnim potrebama beba, kao sto su odredjena temperatura prostorije kako bi detetu bilo ugodno i toplo, tiha muzika za uspavljivanje, sto za previjanje, i sve ostalo neophodno kako bi i roditeljima i bebama bio omogućen pun komoditet.

Fotografišemo bebe i decu svih uzrasta, ali zelimo da skrenemo pažnju da je idealno vreme za fotografisanje novorodjenčadi izmedju 2 i 4 nedelje života. U tom periodu su najmirniji i veći deo dana spavaju, što su idelani uslovi za takvu vrstu fotografije.

Pozadine i kostimi sa kojima bebe u toku fotografisanja dolaze u kontakt su prethodno oprani i isprani CHICHO-omekšivačem za bebe.

Blic ne koristimo za rad sa bebama radi njihove sigurnosti!

Termin za fotografisanje beba je neophodno rezervisati minimum 7 dana ranije

Želite da preporučite BEBI FOTO i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše firme? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za BEBI FOTO

Trenutno nema preporuka za BEBI FOTO igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite BEBI FOTO

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom firmom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.