Studio Petrović, fotograf za dečije rođendane - Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Studio Petrović

Beograd

Poštovani roditelji,
Studio Petrović, profesionalni fotografski i videografski studio, bavi se između ostalog fotografisanjem i snimanjem dečijih rođendana. Koristimo vrhunsku opremu marke Nikon, Canon i Sony.

Nudimo vam profesionalne fotografije u punoj rezoluciji na CD-u, a po želji i najkvalitetniju moguću štampu istih u formatima po vašem izboru. Nudimo i rođendanski photobook vrhunske izrade, profesionalni video snimak i montažu na DVD ili BLU-ray. Diskove sa fotografijama i video snimcima dobijate odštampane i lepo upakovane u kutiji sa dizajniranim omotoma za dečije rođendane. Odštampane fotografije pakujemo u albume shodno izabranom broju fotografija.

Iz cenovnika:
Profesionalni video snimak na DVD-u: 40 eura
Profesionalne fotografije na CD-u: 40 eura
Snimak i fotografije zajedno: 60 eura
Naknadna izrada fotografija: 40 din/kom.

Neke od fotografija možete pogledati na našem sajtu u galeriji

Rođendani

Sa ponosom se možemo pohvaliti našim desetogodišnjim iskustvom u ovom polju i impozantnim portfoliom od preko 1.500 rođendana gde smo okom naših objektiva zabeležili najslađe trenutke isto toliko mališana. Zašto nam je toliki broj roditelja ukazao poverenje proverite i sami.

S' poštovanjem
Igor Petrović

Foto galerija

Foto galerija

Preporuke za Studio Petrović

Vrhunski Fotograf i Kamernan . Sjajna ekipa ljudi . SVE POHVALE . Vec 8 rodjendana nam je radio , sto nema , sto nasim prijateljima i rodbini ,.. i nemamo nameru da ga menjamo !!

2016-01-15 Nikola

Igor je super, slike su jos bolje! Hvala Igore na odlicnim uspomenama...

2014-09-23 Danijela

Preporučite Studio Petrović

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom firmom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.