Dečija igraonica Time Out - Ada Ciganlija,           Čukarica
Time Out logo

Time Out igraonica

Lokal br 6, Makiška strana

Ada Ciganlija, Čukarica

Kvadratura

Max. dece

Max. odraslih

Dvorište

Igraonica i rođendaonica Time Out Igralište

Nezaboravni dečiji rođendani

Besplatan zakup prostora

Igraonica na otvorenom

Besplatne radionice za mališane


Timeout je prostran i pruža vam mogućnost da birate da li želite da sedite pored jezera, ili da uživate u hladovini, ili pak ručate u unutrašnjem enterijeru i u miru obavljate poslovne razgovore, a ako ste sa decom, želite i vi i oni da se zabavljate, igralište u sklopu restorana će vam to omogućiti.

Proslave rođendana!

Zakup se neplaća, i rođendani su neograničenog trajanja!

Deo bašte, koji je natkriven, predviđen za roditelje nalazi se tik uz dečije igralište i isključivo je za goste na rođendanu. Dečije igralište je otvorenog tipa i namenjeno je za sve mališane, pa i za one koje slave rodjendan.

Piće

Piće se naplaćuje po utroški iz redovnog cenovnika. Za decu imamo sokiće u tetrapaku, jer su bezbedniji za njih ali i jeftiniji za roditelje.

Za veće rođendane dajemo popust do 15% na piće.

Hrana

Hranu nije moguće doneti. Rođendan možete proslaviti i bez hrane ili Vam možemo obezbediti hranu koja se služi se na švedskom stolu na toplim diševima.

Tortu i svećice donose roditelji - jedini uslov je da je torta sa deklaracijom proizvođača. Ako slavljenici zele dekoraciju i posebnu animaciju to mogu organizovati o svom trosku. Pri rezervaciji se ostavlja kapara i tada dajemo pozivnice.

Besplatne vikend radionice za vaše mališane

Kako bi razigrali vaše mališane i učinili im boravak na našem igralištancetu još zabavnijim, vikendom organizujemo raznolike eduktivne radionice koje drže stručni predavači iz različitih oblasti preko sporta do arhitekture.

Foto galerija

Time Out fotografija
Time Out fotografija
Time Out fotografija
Time Out fotografija

Foto galerija

Time Out fotografija
Time Out fotografija
Time Out fotografija
Time Out fotografija
Kako stići do ...

Podelilte
igraonicu

Podeli na
Twitter-u

Podeli na Vajberu

Podeli preko
Vajbera

Preporuke za Time Out igraonicu (0)

Trenutno nema preporuka za Time Out igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Time Out igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu igraonicu:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.