Extra Dar Mar

Najlepša igraonica sa baštom u Beogradu

MimiLand

Igraonica i Diskoteka, Žarkovo.

STAR LAND Zabavni park igraonica

Bulevar vojvode Mišića 14

Beogradski sajam hale 7, 8 i 9, Čukarica

Star Land je prvi i najveći zabavni park u Srbiji okrenut svim generacijama. Zauzima čak tri hale na Beogradskom sajmu- 7, 8 i 9- i prostire se na 5200 kvadratnih metara.

Akcija! radnim danom 8.000din

Igraonica i Diskoteka, Vidikovac

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu STAR LAND Zabavni park i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu STAR LAND Zabavni park

Sjajna igraonica! Neverovatan prostor i genijalan sadrzaj za sve uzraste. Pritom, nije pretrpano pa deca mogu lepo da se istrce i isprobaju celokupan asortiman. Vredno svake pare a pritom je cena vise nego povoljna za sve ovo. 5 zvezdica!

2020-05-28 Tamara

Prostor fantastican, provod ne zaboravan kako za decu tako i za roditelje

2019-11-17 Dragana

Prelepo mesto za decu,razlicite igraonice pripagodjene uzrastima,gde cak i roditelji podetinje i uzivaju sa svojom decom. Odlicno,ljubazno osoblje,profesionalci u svom poslu,ljudi od poverenja kojima mozete ostaviti Vase dete na cuvanje,dok Vi izadjete ispred i u nekom od kafica popijete kafu,ili popusite cigaretu. Odlicne igrice kako za najmladju,tako i za decu koja su na ulasku,ili vec u fazi puberteta,posto su danasnja deca puno naprednija i zahtevnija po pitanju zabave od nas kada smo mi bili u njihovim godinama. Prelep,veliki prostor pogodan za rodjendanske proslave. Neverovatno dobra ideja kupivine neke vrste platne kartice na koju prebacite odredjenu svotu novca i njome placate sve usluge,zetone i igraonice u samom parku. Dosta popusta za stalne clanove,tj one ljude koji poseduju tu clansko/ platnu karticu. Sve u svemu za predsojece kisne,hladne i snezne zimske dane idealno mesto da provedete vreme sa svojom porodicom. I na kraju,ali nikako manje bitna informacija za posetioce parka besplatan parking, potrebno je samo da pooazete pecatiran papir koji dobijete na blagajni da ste bili u parku pri izlasku sa parkinga. Zaista sam odusevljena mestom i prezadovoljna osobljem u Star Land - u!!!! Postala sam redovni posetilac sa svojom porodicom. Vreme boravka je ograniceno samo na okvire radnog vremena,tako da ukoliko zelite mozete zaista i ceo dan provesti tamo!! Sto je najbitnije od svega moja cerka je odusevljena,dokaz za to, celo leto je pricala samo o tome kako ce kada dodje zima ici ponovo na sajam u veliki park gde ima i bazen sa lopticama i tramboline i cu cu vozic

2019-11-03 Solunac Skoric Maja

Preporučite STAR LAND Zabavni park igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Najbolja igraonica

2019-04-09 Vuk

imam 11 godina mislim da ove godine 22.4 punim i htela bi u ovu igraonicu

2019-03-26 Nina

Ovo mesto je N E S T V A R N O ! Bila sam sa porodicom za vikend i nikako kući da krenemo. :) Aj što za decu ima nikad više programa (igraonice su fenomenalne!), nego što smo se i mi veliki zaigrali za sve pare. ;)

2019-01-25 Ivana