Extra Dar Mar

Najlepša igraonica sa baštom u Beogradu

MimiLand

Igraonica i Diskoteka, Žarkovo.

Igralištance (Time Out) igraonica

Lokal br 6, Makiška strana

Ada Ciganlija, Čukarica

Igraonica i rođendaonica Time Out Igralište

Nezaboravni dečiji r odjendani

Besplatan zakup prostora

Igraonica na otvorenom

Besplatne vikend radionice za vaše mališane

Timeout je prostran i pruža vam mogućnost da birate da li želite da sedite pored jezera, ili da uživate u hladovini, ili pak ručate u unutrašnjem enterijeru i u miru obavljate poslovne razgovore, a ako ste sa decom, želite i vi i oni da se zabavljate, igralište u sklopu restorana će vam to omogućiti. U samom delu igrališta nalazi se komforan nameštaj gde možete ručati, popiti čašu vina… dok posmatrate vaše dete kako se igra.

Besplatne radionice za vaše mališane
Kako bi razigrali vaše mališane i učinili im boravak na našem igralištancetu još zabavnijim, vikendom organizujemo raznolike eduktivne radionice koje drže stručni predavači iz rasličitih oblasti preko sporta do arhitekture.

Akcija! radnim danom 8.000din

Igraonica i Diskoteka, Vidikovac

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Igralištance (Time Out) i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Igralištance (Time Out)

Trenutno nema preporuka za Igralištance (Time Out) igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Igralištance (Time Out) igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.