Extra Dar Mar

All Inclusive paketi već od 210€.

MimiLand

Igraonica i Diskoteka, Žarkovo.

Time Out igraonica

Lokal br 6, Makiška strana

Ada Ciganlija, Čukarica

Igraonica i rođendaonica Time Out Igralište

Nezaboravni dečiji r odjendani

Besplatan zakup prostora

Igraonica na otvorenom

Besplatne vikend radionice za vaše mališane

Timeout je prostran i pruža vam mogućnost da birate da li želite da sedite pored jezera, ili da uživate u hladovini, ili pak ručate u unutrašnjem enterijeru i u miru obavljate poslovne razgovore, a ako ste sa decom, želite i vi i oni da se zabavljate, igralište u sklopu restorana će vam to omogućiti. U samom delu igrališta nalazi se komforan nameštaj gde možete ručati, popiti čašu vina… dok posmatrate vaše dete kako se igra.

Besplatne radionice za vaše mališane
Kako bi razigrali vaše mališane i učinili im boravak na našem igralištancetu još zabavnijim, vikendom organizujemo raznolike eduktivne radionice koje drže stručni predavači iz rasličitih oblasti preko sporta do arhitekture.

Akcija! radnim danom od 16h 3500din

Igraonica i Diskoteka, Vidikovac

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Letnja akcija! Od 20% do 50% popusta.

Želite da preporučite igraonicu Time Out i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Time Out

Trenutno nema preporuka za Time Out igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Time Out igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.